NowNow-Foods

Ha megrendelése leadásakor problémája támad vagy GLS pontra kérné rendelését, hívjon minket: 06/20/334-6464

Megrendelés, kiszállítás külföldre - további információért kattintson ide!

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó dobozár. Az kapszulák számát a dobozban szintén tartalmazza a leírás. A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

A szerződés nyelve: magyar.

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a szavatosság érvényességét (ez az egyes termékek dobozán mindig megtalálható), a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 30 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Zox Trade Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Zox Trade Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése: Zox Trade Kft.

Képviselő neve: Szalai Magyar Zoltán

Cég székhelye: 1148 Budapest, Bolgárkertész u. 4. 3. em. 20. (nem üzlet)

Adószáma: 14063691-2-42

Cégjegyzékszáma: Cg: 01-09-887232

Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál

A székhely címe: 1148 Budapest, Bolgárkertész u. 4. 3. em. 20. (nem üzlet)

Telephely címe: 9700 Szombathely, Szt. Márton utca 13.

Telefon: 06/20/334-6464, 06/1/797-29-60

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csomagküldő kereskedelem működési engedély száma: 6314

Online vitarendezési platform: elérhető itt

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)

Telefonos ügyelet nyitva tartás: Munkanapokon 9:00-17:30 óráig

Telefonszám: 06/20/334-6464, 06/1/797-29-60

E-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Levélcím: Organic Vital vitaminszaküzlet Szombathely, Szent Márton u. 13.

Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailen beérkezett megkeresésekre: 4 munkanap

Vásárlási feltételek

Teljesítés módjai:

- Házhozszállítás GLS futárszolgálat által kézbesítve

Teljesítés költsége:

A termékek értékétől függően Magyarország egész területén a megrendelésben feltüntetett aktuális ajánlatnak megfelelően.

GLS futárszolgálat általi kézbesítés esetén:

Megrendelés
Postaköltség
1-19.990 Ft 1800 Ft helyett csak 990 Ft
19.990 Ft felett 1800 Ft helyett INGYENES

A csomagolási díj ingyenes, kivéve a viszonteladói szerződéssel rendelkező partnereinknek, akiknek a csomagolás után környezetvédelmi termékdíjat számítunk fel.

Az online megrendelt termékek kiszállítása:

A szállítási határidő átlagosan 1-3 munkanap. Hétvégén nincs kézbesítés. A termékek kartondobozba csomagolva kerülnek kézbesítésre. Minden doboz tartalmaz tájékoztatót a termékekről és fogyasztásukról. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:

Minden termék szavatossága fel van tüntetve a termék csomagolásán, ez általában meghaladja a 6 hónapot.

Fizetési módok:

A termékek mellett feltüntetett értékek bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák a kiszállítás költségét.

Utánvétes fizetés – A fizetés a csomag kiszállítását követő átvétellel egy időben történik, a csomag és a kiszállítás díját a kiszállítást végző futárnak kell megfizetni.

Termékkereső